Magazin online

... un like?

 


 
 
 

 Prezentă pe piaţa orădeană din 2006, Magazinul şi Prăjitoria SemiramiS vine în întâmpinarea aşteptărilor clientelei orientată spre produse exclusiviste, a celor pentru care luxul este o dimensiune a vieţii cotidiene.

Firma noastra, Activ Food Expres SRL este importator şi distribuitor al renumitelor cafele arabica de origine controlată, atât de apreciate de adevăraţii cunoscători. Denumirea de cafea de origine controlată (Specialty Coffee) este utilizată pentru cafeaua gourmet, încadrată la Bursa Cafelei din New York .

Dacă 10 % din producţia mondială de cafea este premium, doar 1% din întreaga producţie este cafea de origine sau gourmet. Acesteia i se cunoaşte provenienţa (regiunea şi cultivatorul), calitatea, varietatea din care face parte, altitudinea la care a fost cultivată. De obicei, este recoltată manual şi este foarte riguros selecţionată.

Alături de soiul şi originea cafelei, procesul de prăjire întregeşte buchetul de arome evidenţiindu-i calităţile şi făcând distincţia între sortimente.

Dacă în mod obişnuit o cafea achiziţionată din supemarket este prăjită şi ambalată de câteva luni, interval în care produsul îşi pierde semnificativ din calităţi, cafeaua SemiramiS este proaspăt prăjită, măcinată la cerere şi ambalată în cantitatea solicitată. Mai mult, cumpărătorul poate să viziteze încăperea în care se realizează prăjirea iar cafeaua va fi măcinată şi ambalată sub ochii lui.


01.08.2016

Am "deschis" magazinul online coffein.ro

Va oferim o gama larga de produse pentru a savura o cafea sau un ceai perfect!

11.12.2015

Am inceput comercializarea produselor Choc-O-Lait.

      
       Betisoarele Choc-O-Lait au la baza o idee simpla si originala: un betisor din lemn ce are  la un capat cu un cub de ciocolata belgiana Callebaut. Ciocolata  se topeste repede in laptele fierbinte. Sau in gura, daca unii nu vor putea rezista tentatiei de a gusta...Cu ajutorul lui Choc-O-Lait puteti face o ciocolata calda intr-un minut.
      Daca vreti sa savurati o cioclata calda intr-un ambient placut va asteptam la SemiramiS Cafe.
      Daca vreti sa cumparati produse Choc-O-Lait va asteptam la magazinul nostru de pe Str. Primariei nr. 23
    
 
 Va asteptam si in cafeneaua noastra cu bauturi preparate din cafea proaspat prajita!
Oradea, str. Primariei nr. 23.


01.11.2013

Colaborare cu pentruBar.ro ...


  
Colaborarea noastra foarte buna cu pentruBar.ro se datoreaza in primul rand seriozitatii cu care aceasta companie a tratat acest parteneriat precum si promptitudinea cu care au onorat comenzile noastre. Lucram cu aceasta companie incepand din luna aprilie, ne-am mai aprovizionat si de la alti furnizori, dar raportul pret/calitate ne-a convins sa continuam colaborarea cu pentruBar.ro. Exprimam multumirea asupra modului cum decurge colaborarea dintre cele doua firme cu speranta ca colaborarea noastra va aduce si mai multi clienti multumiti celor doua firme.
coffee_beans.jpg

25.02.2012


"Fabulous Woman"


28 februarie 2012, ora 20.00, la Hotel Maxim Gina Butiuc prezinta noua colectie "Fabulous Woman". Suntem onorati sa fim printre sustinatorii evenimentului.

  
coffee_beans.jpg

15.11.2011

coffee_beans.jpg
coffee_beans.jpg

04.11.2011

"Aroma Întâlnirilor cu Stil" - autumn edition

 

 Miercuri, 09 noiembrie, ora 19.30, în Atelier – degustare de ciocolata caldă, cafea de origine și ceaiuri din Ceylon.  Eveniment în parteneriat cu Gina Butiuc, în cadrul campaniei de fidelizare a clienților.

coffee_beans.jpg

19.07.2011

   Detoxifiere cu cafea verde
 

   Detoxifierea, este procesul natural al organismului de a elimina şi a neutraliza toxinele din organism. Tratamentele de detoxifiere care folosesc produse pe baza de cafea verde, au multiple proprietăţi benefice asupra corpului: detoxifiere profundă,  hidratarea şi reîntinerirea pielii. Cafeau verde activează lipoliza, înlăturând grăsimea prin hidroliză. Slăbind şi tonifiind, acest tratament este recomandat pentru toate tipurile de piele. Prin exfolierea corpului cu uleiuri esenţiale şi cafea verde se îndepărtează stratul de celule moarte şi se curăţă pielea în profunzime. Rezultatul este o piele moale, catifelată, mineralizată şi revitalizată. Exfolierea are un puternic efect de stimulare şi îmbunătăţire a tonusului pielii. Deasemenea cafeaua verde slăbeşte. Intr-o concentraţie mare, extractul de cafea verde activează o enzima care stimulează detoxifierea sistemului, înlaturând toate toxinele, topind produsii citotoxici hidrosolubili şi accelerând procesele de eliminare a toxinelor din organism.
Pentru informaţii despre cafea verde nu ezitaţi să ne contactaţi pe email: cafea@semiramis.ro sau tel: 0747129662
coffee_beans.jpg

11.07.2011

"Aroma Întâlnirilor cu Stil"

 

Joi, 14 iulie, ora 19.30, în Atelier – degustare de cafea și ceaiuri. Eveniment în parteneriat cu Gina Butiuc, în cadrul campaniei de fidelizare a clienților.

coffee_beans.jpg

14.06.2011

Cafeaua  KOPI LUWAK

 

Vă povestim despre această cafea, deoarece am avut onoarea să prăjim în premieră 4 kg de Kopi Luwak. Cănd spunem “în premieră” ne referim la faptul că încă în România nu s-a prăjit o astfel de cafea rară.

Kopi Luwak este cea mai rară cafea din lume, producția limitându-se la doar căteva tone pe an. Particularitatea ce o face atât de rară și de apreciată în restaurantele și cafenelele de lux din lumea întreagă este producerea ei. Mamiferul numit Zibeta Asiatica (Asian Civet sau Luwak) se hrănește cu fructele de cafea cele mai coapte și mai aromate. Bobul de cafea este eliminat intact de animal și este cules apoi de lucrătorii de pe plantație, care apoi îl supun unui laborios proces de spălare, dezinfectare, selecție bob cu bob, măcerare și uscare. Studiile științifice arată că în urma procesului de spălare și dezinfectare la care este supusă, cafeaua Kopi Luwak este microbiologic mai curată decăt cafeaua obișnuită.

Vrem să menționăm că emoțiile au fost mari la noi la prăjitorie, deși prăjim cafea de 5 ani, dar pănâ acum nu am avut ocazia, sau mai bine spus cerință pentru o cafea așa de rară și de prețioasă.

      Cu toate acestea, cerința a venit din partea domnului Dan Cristescu, reprezentând DécoMagique Internațional SRL din București, care ne-a contactat pentru a prăji cafeaua verde Kopi Luwak importată de ei tocmai de pe țărămurile Indonesiei. De acum înainte veți avea ocazia să cumpărați, la COMANDĂ, acest soi rar de cafea prăjită, Kopi Luwak, și de pe site-ul nostru din meniul NetCaféShop sau direct din Magazinul de cafea din Oradea, Str. Primăriei nr. 23., deschis  între orele 13-17.
luwak_04.jpgluwak_03.jpgluwak_01.jpgluwak_02.jpgluwak_05.jpg
coffee_beans.jpg

05.06.2011

Vă anunțăm că avem un nou partener: SCART LOC LEJER din Timișoara.

... este acea casă pe Str. Zoe nr. 1 unde vin lejerii și stau sub brazi în hamace și pe iarba vara la răcoare. Iarna înăuntru în camere de bunicuța decorate eclectic.

- limonada, ceaiul și vinul fiert se beau la halbă de jumate că așa se bea și acasă.

- muzica este de cele mai multe ori de pe vinyl și cănd nu e de pe vinyl tot bună e (adică cu chitări, tobe și instrumente reale)

- joia și duminică aveți teatru!!!!!

- vineri e chef fain.

- există și un pic de cazare pt. rataciții care tranzitează orașul.

coffee_beans.jpg
04.03.2011
   Vă anunțăm că avem un nou partener: MOKUM CAFE din Timișoara. Cafeneaua se află în centrul orașului și are o atmosferă foarte plăcută.
coffee_beans.jpg
06.12.2010.
    În perioada 1-5 decembrie s-a desfăşurat competiţia regională Cluj a Campionatului Naţional de Barista 2010, organizat de SCAE Romania. Daţi click pe imaginea de mai jos să aflaţi rezultatul concursului barista ... Felicitări pentru câştigători, mai ales pentru Vlad Alexandru cine a concurat în culorile SemiramiS.
cluj.jpg

Vlad Alexandru la proba de barista:

coffee_beans.jpg
25.10.2010.
   Începem comercializarea pieselor de schimb pentru espressoare şi râşniţe  Anfim, Ascasso, Astoria/Leone, Aurora/Brugnetti, Bezzera, Brasilia, Caffe Lux, Carimali, Cimbali, Conti, Cremina, Cunill, ECM, Elektra, Expobar, Faema, Fiorenzato, Futurmat, Ariete, Gaggia, Grimac, Iberital, IBI, La Scala, La Spaziale, MACAP, Marzocco, Mazzer, Nuova Simonelli, Obel, Pavoni, Rancilio, Reneka, Rossi, Saeco, Solis, San Marco, Vibiemme, Wega.
Accesând meniul Piese de schimb din partea stângă a site-ului puteţi căuta uşor piesa de care aveţi nevoie. 
coffee_beans.jpg

25.10.2010.

  Am început vânzarea produselor Puly Grind Cristalli şi Tersonet pentru întreţinerea şi curăţirea espressoarelor şi râşniţelor profesionale folosite în cafenele. Pentru mai multe informaţii accesaţi magazinul nostru online NetCaféShop unde puteţi să cumpăraţi aceste produse.

pulygrind.jpgtersonet.jpg
coffee_beans.jpg
coffee_beans.jpg

Publicitate